top of page

Remote learning support

Public·47 members

(((в прямому ефірі))) Шахтар U-19 Порту U-19 дивитися онлайн прямий ефір 19 вересня 2023

19 годин тому — “Шахтар” оголосив заявку на матч проти “Порту”. Турниры: Ліга Чемпіонів ... Презентація iPhone 15 – де дивитися у прямому ефірі? Як самостійно ...

[[[TV>]@]] Дніпро ЛНЗ трансляція матчу 03.09.2023

Він, напевно, втратив у бізнесі більше, ніж будь-хто інший під час війни. Він патріот України, який нікуди не виїжджав, перебуває тут. Але скажу вам відверто – я б теж із задоволенням сидів у Києві на нашій базі. Там зараз команда заїхала, ми не знаємо, як її розмістити, бо мами, бабусі багатьох дружин футболістів продовжують там жити. Ми жили у СРСР, коли були піонери, комсомольці, жовтенята. Я не міг навіть уявити, що таке можливо. А вони залишилися там – у Росії. Повірте мені, залишилися там. Спочатку жовтеня, потім піонер, потім комсомолець, потім член партії – ось вони у такій парадигмі живуть досі. Вони не розуміють, що таке вільно жити, ні перед ким не плазувати, говорити, що хочеш. – \"Шахтар\" виступав, щоб виключити РФС із ФІФА та УЄФА.

Хочу повернутися до прикладу з Вербичем. Він пішов гарно, ми попрощалися, навіть приїхав на наш матч зі \"Штурмом\" у Польщі, ми обійнялися. Але він мав пів року контракту. І якби він сказав: \"Ось у мене дитина тільки народилася, я на пів року піду. Якщо все закінчиться, я прийду на наступні пів року, дограю – і ми, можливо, продовжимо контракт\". Все. У нього закінчився контракт через пів року. ФІФА не дозволила мені продовжити цей контракт. Зрозумійте, а таких футболістів багато. [Бразильський футболіст \"Шахтаря\"] Тете, наскільки я чув, у нього через рік закінчувався контракт у \"Шахтарі\", [ізраїльський вінгер донецького клубу Манор] Соломон. Тому поставили умови, що вони мають продавати своїх гравців значно дешевше, ніж вони стоять на ринку. Setanta для \"Динамо\", \"Шахтаря\", \"Дніпра-1\" – це рішення кожного втратити свою аудиторію.

Я свою аудиторію втрачати не хочу– Давайте поговоримо про телепул. – Нема про що ж говорити. Моя позиція – я проводжу домашній матч, отже, я відповідаю за все. За безпеку щоб вода була в роздягальнях суддів, щоб стадіон був підготовлений. Мені кажуть: \"Твої права на цьому закінчуються\". Тобто ти господар лише того, що ти маєш провести матч без скандалу. У тебе, знаєте, забрали дружину і кажуть: \"Вона тепер житиме з іншим\". Зі мною цей номер не проходить. Мої права – це мої права на трансляцію домашніх матчів.

Футбол сьогодні – величезні гроші. Ви раніше могли собі уявити, що футболіст коштуватиме, припустимо, 200 млн? Ми коли свого часу продавали Шевченка за 25 млн, нам здавалося, що це неймовірна сума. А сьогодні 20–25 млн у футболі – це, як і раніше, було, напевно, 1, 5–2 млн. Все змінюється. Тому для них боляче, повірте мені, що вони не беруть участь. Заяву [гендиректора \"Шахтаря\" Сергія] Палкіна я чув. І чув, що вони йдуть проти ФІФА щодо легіонерів.

Від \"Динамо\" таких заяв не було. – Правильно виступав. Ну поки їх виключили на незрозуміло який термін. Ми можемо говорити – давайте виключимо, давайте виженемо. Але це просто ми слова кидаємо у повітря. Є регламентні норми. Почалася війна, російських спортсменів викинули зі всіх змагань. Вони ніде не грають сьогодні. Думаю, доки війна не припиниться, не буде підписано мирний договір, то вони ніде не гратимуть.

А у мирному договорі укладатиметься, що ми повернемо наші території. У них футбол на підйомі – вони самі собі роблять рекламу, що він у них на підйомі. Ми подивимося через два–три роки, на якому підйомі він у них буде, якщо весь світ грає у єврокубках. Ліга чемпіонів із наступного року повністю переформується. Ліга Європи і Ліга конференцій – усе переформується.

Тож наші гравці не можуть так виходити на поле. Можна програти – це спорт. Але їм мають аплодувати навіть після програних матчів. Тому я вважаю, що слова Мірчі – це більше емоції. Я не сумнівався, що він продовжить свою роботу. У нього дух переможця – він так просто не піде. Він не поставив у футболі жирної крапки.

А в \"Українській правді\" знову лунає – ми дали довідки, що ми з братом не декларували, і водночас не надали інформації, що не декларували інші пасажири. Це звинувачення є брехнею. Якщо потрібно, я розпоряджуся, щоб вам надали всі документи. Це не смішно? Совість потрібно мати! Звинуватили, що ми, наприклад, забрали племінника. Вони навіть не розуміють, про що йдеться! У хлопця 82% ураження легенів – півтора місяця після ковіду пролежав в Інституті серця та поїхав на лікування.

Вважаю, це їхнє право. У цій ситуації гроші вони не мали втратити. Вони заплатили гроші за цих футболістів, а сьогодні дають можливість піти майже безкоштовно. А тут який є момент. Припустимо, у футболіста рік контракту. Клуб може його продати. Але якби було написано, що, пішовши в оренду, на цей рік автоматично продовжується контракт. Війна закінчилася – є в людини ще один рік контракту, його можна продати.

Навпаки. Нам сотні тисяч доларів коштувало їх проведення. Спочатку футболісти літали лоукостами і їздили потягами. Коли розпочалися офіційні ігри, ми вже почали літати чартерами. Але вони були готові йти пішки без грошей, щоб зіграти благодійні матчі. На першому етапі вони збирали гроші і допомагали армії. І це стосується не лише нинішніх, а й колишніх гравців нашої команди, які надають величезну фінансову та моральну підтримку армії.

За великим рахунком, це інтелектуальна власність кожного клубу, який проводить домашній матч. А нам кажуть, що ФФУ та Прем'єр-ліга, маючи столи, стільці та ручки, не вкладаючи жодної гривні у проведення змагань: \"Ми забираємо ваші права! \" Окей, тоді розпорядіться ними гуманно хоча б у воєнний час. І ось у гуманізм я зараз вкладаю єдине – дайте можливість людям дивитися футбол безкоштовно на національних каналах зі 100-відсотковим охопленням. У мене позиція одна – давайте через ваше авторитетне видання поставимо одне запитання: \"Ви готові 1200 з чимось гривень на рік платити за передплату, де від 75 до 85 тис.

Шахтёр U19 - Порту U19 смотреть онлайн трансляция Рады предложить вашему вниманию онлайн-трансляцию матча Шахтёр U19 – Порту U19 в рамках турнира Юношеская лига УЕФА, Группа H. 1-й тур. Начало встречи

RPNA Community Benefits Coalition 3 дні тому — дивитися прямий ефір 29 липня 2023[[[ФУТБОЛ-]!!!!! ]] Кривбас Динамо Київ дивитися матч онлайн Черноморец — Шахтер: смотреть онлайн

Футбол онлайн сегодня (((НАЖИВО**))) Оболонь-Бровар Динамо Київ прямий ефір 04/08/Феноменальний гол з центру поля від гравця Оболонь-2022, 21:26 Верес U19 завтра зіграє у Винниках

Ось така він людина. – Говорила з [польським тренером Збігнєвом] Бонеком кілька років тому. Він прямо казав, що поляки мають поставити пам'ятник Григорію Суркісу за Євро 2012. – Ми зараз граємо в Польщі – це квітуча європейська країна. Неймовірні стадіони та дороги. Від кордону України до Жешува, це 100 км, я доїжджаю за 35 хвилин, не порушуючи жодного правила. Тому що можна їхати 120–130 км/год, дорога широка, відремонтовано все. Коли ми переїжджали дорогу на нашому кордоні, в мене дочка спала у машині.

(ЖИВИЙ СПОРТ>>>) Тоттенгем Шахтар дивитися Онлайн трансляція Шахтар U19 - Порту U19 - Юнацька Ліга УЄФА ⚽ 2023-09-19 ⚽ Дивитися онлайн матч ☝ Пряма трансляція Вторник 02:00 на

Смотреть онлайн Порту U19 vs Шахтёр Донецк [[[футбол]]] Металург Запоріжжя Верес дивитися прямий ефір 10 червня 2023. [ФУТБОЛ!!] Олександрія Зоря дивитися матч онлайн 28 U19: «Динамо» розгромило

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page